Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Elég kevés a JSON, jellemzően eddig csak Google API-k esetén találkoztam vele.
XML-t népszerűbbnek találom azok kevés webservice közt, amikhez szerencsém volt eddig.Nem egészen értem hogy kellene összefűznöm több getElementsByTagName hívást.
Ezzel csak gyerekek nélküli tag-et tudok lekérni, amint képbe került egy-egy alsóbb szint, úgy a hívás már nem működik még a 0 sorszámokkal sem a tömbben.Fiddle: csalás, itt te már jQuery-t használsz, ha jól sejtem!

Egyelőre még hanyagolom a library-k használatát, azon egyszerű okból, hogy a natív JS kóddal se barátkoztam még meg igazán. Meg a jQuery is egy tekintélyes tananyag W3School-on JS után, szóval nem is látom még a fától az erdőt.
De köszi az oldalt, remélem pont azt tudja, mint a Tasker környezet!
Meg az XML kezelését is el szeretném sajátítani, tekintve, hogy azok vannak többségben.
...talán vmi programozói attitűd maradványa, hogy először a nehezebb úton akarok menni, mielőtt megismerem a módját hogy lehet egy huszárvágással elintézni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest