Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb)."
Nem néztem meg a kódodat, és biztos most nehézkes a felfogásom, de most még mindig nem jön át, mi az oka, hogy a createElementes megoldás miért nem elegendő ehhez (tehát ha valaki divet szeretne kreálni, akkor document.createElement('div');). Mit hagyok ki? Mihez kell a komplett lista konkrétan?Példakódra rátérve: én amúgy nem értem, a megfelelő sorok végére miért nem teszel pontosvesszőt.
Sokkal áttekinthetetlenebb így a kód, jó is, hogy a JSLint szól érte.
A korábbi kódot, amit az oldaladról szedtem, elég gyorsan JSLint-validdá lehetett tenni:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Pm6pg/1/
Így már szerinte is okés (a class-ból 'class' lett, különben nem jó, mert foglalt névre hivatkozik a JSLint).
Példa még mindig nincs a GitHub-oldaladon.
Amúgy ha bejelentkezel a JSFiddle-oldalon, és ennél a kódnál rámész, hogy "Fork", akkor máris a Te neved alatt fog megjelenni.=========
(#2578) Forza_JUVE :
OK, nincs mit, ha kell segítség, akkor másold be ide a kódot, hogy mivel próbálkoztál, és segítünk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS ROG Zephyrus M16
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest