- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb)."
Nem néztem meg a kódodat, és biztos most nehézkes a felfogásom, de most még mindig nem jön át, mi az oka, hogy a createElementes megoldás miért nem elegendő ehhez (tehát ha valaki divet szeretne kreálni, akkor document.createElement('div');). Mit hagyok ki? Mihez kell a komplett lista konkrétan?Példakódra rátérve: én amúgy nem értem, a megfelelő sorok végére miért nem teszel pontosvesszőt.
Sokkal áttekinthetetlenebb így a kód, jó is, hogy a JSLint szól érte.
A korábbi kódot, amit az oldaladról szedtem, elég gyorsan JSLint-validdá lehetett tenni:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Pm6pg/1/
Így már szerinte is okés (a class-ból 'class' lett, különben nem jó, mert foglalt névre hivatkozik a JSLint).
Példa még mindig nincs a GitHub-oldaladon.
Amúgy ha bejelentkezel a JSFiddle-oldalon, és ennél a kódnál rámész, hogy "Fork", akkor máris a Te neved alatt fog megjelenni.
=========
(#2578) Forza_JUVE :
OK, nincs mit, ha kell segítség, akkor másold be ide a kódot, hogy mivel próbálkoztál, és segítünk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Opel topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal áttekinthetetlenebb így a kód, jó is, hogy a JSLint szól érte.