Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb).
Mikor elkezdtem csinálni, akkor még nem nagyon ismertem a DOM-ot, aztán így maradt eddig.
Nekem nem az a gondom, hogy nem valid tagokat akarnak megadni, azzal semmi gond (most is van benn egy addTag fn. hogyha valakinek van valami mása. Csak azt írtam, hogyha pl. kiiratod, hogy:
console.dir(document.createElement('asd'))
akkor a visszakapott objektum típusa HTMLUnknownElement
console.dir(document.createElement('div'))
akkor HTMLDivElement.
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy a valid tagok külön vannak kezelve, tehát valahol el vannak tárolva, hogy mik validok. De ez nem olyan lényeges, mivel ettől függetlenül is biztos el van tárolva.
Lehet kellene csinálni egy jsFiddle-t, majd megnézem holnap, meg a jsLint-et is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest