- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb).
Mikor elkezdtem csinálni, akkor még nem nagyon ismertem a DOM-ot, aztán így maradt eddig.
Nekem nem az a gondom, hogy nem valid tagokat akarnak megadni, azzal semmi gond (most is van benn egy addTag fn. hogyha valakinek van valami mása. Csak azt írtam, hogyha pl. kiiratod, hogy:
console.dir(document.createElement('asd'))
akkor a visszakapott objektum típusa HTMLUnknownElement
console.dir(document.createElement('div'))
akkor HTMLDivElement.
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy a valid tagok külön vannak kezelve, tehát valahol el vannak tárolva, hogy mik validok. De ez nem olyan lényeges, mivel ettől függetlenül is biztos el van tárolva.
Lehet kellene csinálni egy jsFiddle-t, majd megnézem holnap, meg a jsLint-et is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest