Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kell egy már meglévő adatbázis az alkalmazáshoz, amiben területek vannak (városok, települések, kerületek, épületek, stb.). És mivel nekem nincs adatbázisom, és ezt nagyon időigényes felépíteni, ezért kellett keresni valami ilyen szolgáltatást...
Sajnos tapasztalom, hogy nagyon felületes a dokumentáció, amit nem is értek (bár hozzáteszem, hogy az egész WikiMapia oldallal kapcsolatosan vannak számomra érthetetlen megoldások).
A témavezetőm ötlete volt az oldal használata (én korábban nem is ismertem), ő mondta, hogy ez alapján csináljuk meg az alkalmazást.
Igazából egy helymeghatározásból állna az egész, majd a meghatározott pozícióhoz kapcsolódóan olyan információkat jelenítene meg az alkalmazás, hogy melyik országban/városban/kerületben/kerület-részben van a felhasználó.
Lassan már úgy vagyok vele, hogy jobban járnék, ha saját adatbázist hoznék létre az egészhez, mert ma is több órát elcsesztem a wikimapia api miatt és nem jutottam semmivel előbbre.
Meg a legnagyobb baj az az egésszel, hogy a félév előtt nem foglalkoztam egyáltalán javascripttel és így azért nem egyszerű nekilátni a dolgoknak.
Ha esetleg tudtok adni valami tippet, hogy merre induljak el, hol találok ehhez a témához hasznos infókat, akkor nagyon hálás lennék nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest