Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kell egy már meglévő adatbázis az alkalmazáshoz, amiben területek vannak (városok, települések, kerületek, épületek, stb.). És mivel nekem nincs adatbázisom, és ezt nagyon időigényes felépíteni, ezért kellett keresni valami ilyen szolgáltatást...
Sajnos tapasztalom, hogy nagyon felületes a dokumentáció, amit nem is értek (bár hozzáteszem, hogy az egész WikiMapia oldallal kapcsolatosan vannak számomra érthetetlen megoldások).
A témavezetőm ötlete volt az oldal használata (én korábban nem is ismertem), ő mondta, hogy ez alapján csináljuk meg az alkalmazást.
Igazából egy helymeghatározásból állna az egész, majd a meghatározott pozícióhoz kapcsolódóan olyan információkat jelenítene meg az alkalmazás, hogy melyik országban/városban/kerületben/kerület-részben van a felhasználó.
Lassan már úgy vagyok vele, hogy jobban járnék, ha saját adatbázist hoznék létre az egészhez, mert ma is több órát elcsesztem a wikimapia api miatt és nem jutottam semmivel előbbre.
Meg a legnagyobb baj az az egésszel, hogy a félév előtt nem foglalkoztam egyáltalán javascripttel és így azért nem egyszerű nekilátni a dolgoknak.
Ha esetleg tudtok adni valami tippet, hogy merre induljak el, hol találok ehhez a témához hasznos infókat, akkor nagyon hálás lennék nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Macska topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest