- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2448 üzenetére
Kell egy már meglévő adatbázis az alkalmazáshoz, amiben területek vannak (városok, települések, kerületek, épületek, stb.). És mivel nekem nincs adatbázisom, és ezt nagyon időigényes felépíteni, ezért kellett keresni valami ilyen szolgáltatást...
Sajnos tapasztalom, hogy nagyon felületes a dokumentáció, amit nem is értek (bár hozzáteszem, hogy az egész WikiMapia oldallal kapcsolatosan vannak számomra érthetetlen megoldások).
A témavezetőm ötlete volt az oldal használata (én korábban nem is ismertem), ő mondta, hogy ez alapján csináljuk meg az alkalmazást.
Igazából egy helymeghatározásból állna az egész, majd a meghatározott pozícióhoz kapcsolódóan olyan információkat jelenítene meg az alkalmazás, hogy melyik országban/városban/kerületben/kerület-részben van a felhasználó.
Lassan már úgy vagyok vele, hogy jobban járnék, ha saját adatbázist hoznék létre az egészhez, mert ma is több órát elcsesztem a wikimapia api miatt és nem jutottam semmivel előbbre.
Meg a legnagyobb baj az az egésszel, hogy a félév előtt nem foglalkoztam egyáltalán javascripttel és így azért nem egyszerű nekilátni a dolgoknak.
Ha esetleg tudtok adni valami tippet, hogy merre induljak el, hol találok ehhez a témához hasznos infókat, akkor nagyon hálás lennék nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest