- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Minek ilyen nyakatekerten megoldani a függvényeket? Nem igazán világos itt az anonim funkció szerepe sem, hogy tulajdonképpen minek - nem sok értelme van.
Átalakítva valami normálisan értelmezhető formára:
function multiply( a, b ){
return a * b;
}
alert( multiply(3, 4) ); // 12Így még lehet is látni, mit akar csinálni a függvényed.
Egyébként ha nagyon ragaszkodsz - az okát nem látom - a saját függvényedhez, akkor az anonim funkciónál sincs sok értelme egyből megadni a bemenő paramétereket.
Példa:var proven = function (a, b) { return a * b; };
alert( proven(3, 4) ); // 12Így pontosan ugyanaz a függvény meghívásának módja.
=====
(#2300) Athlon64+ : sajnos nagyon sok tutorialban a mai napig benne maradt ez a language="JavaScript" baromság. Ez még nagyon régen használatos volt, de már elég régóta kiment a divatból - tehát "deprecated"-nek minősül (pl.). Itt is találtam egy oldalt, ahol arról vakerásznak, miért is kell(ett) ez az attribútum. Sajnos az ilyeneket nem törlik. Volt ilyen, ma már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest