Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Ezekről a funkció blokkokról nem találtam könyvekben "official" véleményt. Amik normális könyvek a kezembe kerültek, ezt valahogy egyik sem taglalta. Pusztán a szintaktikája révén:
var valami= (function( ) { })( );
az a bizonyos zárójel nekem olybá tűnt, hogy ez a "valami" változó igazából egy függvényt fog tárolni, mint pld a C++ függvény változói, ami rajta keresztül hívható, és ez mindössze egy másik alakja ennek:
var valami= function( ) { };
Akkor ezt benéztem volna?
Ha akad egy jó könyv, amelyik részletesen taglalja a funkció blokkokat is, és legalább csak egy kicsit kevésbé érthetetlenül absztrakt, mint az Angst Erzsébet könyv, szívesen elolvasom belőle.
language="javascript"> <--
Ezt hol olvastad?Töltöttem le néhány weblapot, és firefox helyett notepaddal néztem meg. Ott olvastam. Ez valami bad practice lenne? Hamarosan jön az xhtml, az mit mond erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt hol olvastad?