- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss #2300 üzenetére
Ezekről a funkció blokkokról nem találtam könyvekben "official" véleményt. Amik normális könyvek a kezembe kerültek, ezt valahogy egyik sem taglalta. Pusztán a szintaktikája révén:
var valami= (function( ) { })( );
az a bizonyos zárójel nekem olybá tűnt, hogy ez a "valami" változó igazából egy függvényt fog tárolni, mint pld a C++ függvény változói, ami rajta keresztül hívható, és ez mindössze egy másik alakja ennek:
var valami= function( ) { };
Akkor ezt benéztem volna?
Ha akad egy jó könyv, amelyik részletesen taglalja a funkció blokkokat is, és legalább csak egy kicsit kevésbé érthetetlenül absztrakt, mint az Angst Erzsébet könyv, szívesen elolvasom belőle.
language="javascript"> <--
Ezt hol olvastad?
Töltöttem le néhány weblapot, és firefox helyett notepaddal néztem meg. Ott olvastam. Ez valami bad practice lenne? Hamarosan jön az xhtml, az mit mond erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged