Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tippet.
A UI már eleve így készült, felkészítve arra, hogy mi történjen, amíg eredményre vár az adatbázisból.
Ez most csak egy extrém ritka lehetőség, amit kezelni akartam, de úgy vagyok vele, legyen minden rendesen lekezelve, még akkor is, ha csak nagyon kis eséllyel fordulhat elő.
Szóval végül úgy oldottam meg, hogy az egész JS-kódrészt, ami a várt változóval dolgozna, beletettem egy setTimeout-ba, aminek a végén a várakozási időt egy változó állítja be. Ezt a változót a setTimeout előtt egy if-else állítja be: ha undefined a változó típusa, akkor még nem érkezett meg a válasz, ilyenkor váratom 500 ms-t (még tesztelem, hogy ez elég-e, vagy nem-e túl sok stb.). Ha viszont már megvan az érték, akkor 0-ra állítja, és azonnal lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest