Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....