- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8356 üzenetére
No hát egyelőremaradtam a datatables.js-nél ha már megtaláltam a megoldást, azok számára akik hasonlóval küzdenének mint én, üzenem, hogy ne foglalkozzanak a datatables.js DOM változatával.... az az adatmennyiség ami DOM verzióban 15 másodperc alatt töltődött be ajax-al 0.5 sec volt.
Mindenképpen az ajaxot ajánlom...
-
-
Prog-Szerv
csendes tag
Igen azóta már megtaláltam....datatables-ben több módon is lehet kezelni az ajaxos adatokad de mindegyik módszernek megvan a maga metódusa és én nem megfelelően formázott json tömböt adtam neki át...most hogy javítottam már jó, csak most meg lehet találtam egy datatables alternatívát.
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8350 üzenetére
Hát megnéztem a trailerét.....az elején ami elsőnek eszembe jutott: wtf....aztán amikor a kijelölésből előhúztak egy komplex grafikont akkor: najó .....
beszarás.... Van egy saját websabolonom ami egyben adminisztrációs rendszer is, itt szeretném használni. Mit javasolsz? client side? server side? Úgy látom ez nem ajaxot hazsnál az adatok kinyerésére...
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx #8348 üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome... -
Prog-Szerv
csendes tag
Sziasztok!
Datatables js-el kapcsolatban lenne kérdésem.... ajax használatakor lefut minden, visszajön a generált json, rendben vannak az adatok, de folyton ezt a hibát kapom:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
jquery.dataTables.min.js:62
Próbáltam utánanézni, mi a baj, de nem sokat találtam, és nekem eleve zavaros az ajax használata datatables-ben....szeretnék rá átállni mert gyorsítanom kell a betöltést, de az egyik helyen azt írja a dokumentáció hogy így kell hivatkozni rá: "ajax:{}" a másik helyen meg csak simán ajax:{} ....akkor most melyik a jó? Bizots vagyok benne hogy ez a hiba, csak nem tudom hol....mert ha kiszedem ezt a sort lefut minden rendben.
ajax: {
"url": "../tools/php/ajax_datatables.php",
"data":{table:"client"},
"type": "GET"
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest