- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Sziasztok!
A következő a helyzet: van nekem egy TypeScript-ben írt full-stack express alkalmazásom pug template-tel + a public mappában kliensoldali JS-sel. Azt szeretném elérni, hogy a kliensoldali JS kódot (+ha lehet akkor a SCSS-t is) webpack-kel vagy hasonlóval bundle-ölni úgy, hogy a pug templating megmaradjon. A szerveroldali kódot nem muszáj, azt jelenleg tsc-vel fordítom és nekem ez elég is.
Főleg azért szeretném, mert jelenleg a kliensoldali függőségeket most CDN-ről húzom be, ezeket szeretném NPM-ről kezelni, mint a többit + az ESNext feature-ök is jól jönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged