- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Mióta utoljára itt jártam, fejlődtem egy kicsit - sajnos nem sokat, de amúgy sem emlékszik rám senki
Lenne itt ez az egyszerű kis kód Pen (console-t alul lehet elérni), benne ezzel a functionnel:
function decodeEntities(html){
var foo=document.createElement("textarea");
foo.innerHTML=html;
return foo.value;
}Tökéletesen teszi a dolgát, még nem ismert semmilyen sérülékenysége, nem eszik sokat, egyszerű és nem kell neki semmilyen lib. (Amúgy SO-ról loptam
)
A kérdés: a készített textarea element foglalja a helyet a memóriában, miután meghívtam ezt a functiont és le is futott, vagy a
return foo.value;
után törlődik?
B kérdés: Tudtok-e valami "jobb" elementet a textarea helyett (miért)?Bármilyen egyéb észrevétel is jöhet természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest