Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ez az Inferno csodálatos, úgy hirdetik magukat, hogy minden react componentet nyugodtan használhatunk benne. Na hát át is írtam a kódot inferno-ra, 3 nap bug fix után feladtam és nyugtáztam, hogy ezt totálisan távol áll a React componenetek használatától. Biztos jó, ha új projektet húzol nulláról, de azt amit hirdet nem követi.
Amúgy mi terveztük a teljes platformunk leváltását React-re, de elég hamar be is fejeződött, ugyanis a SEO támogatás eléggé a nullán áll, tekintve, hogy nekünk elég unique oldalaink vannak ugyanis tele vannak termékekkel, szóval minden oldal unique url, ahol nem a query a lényeg, unique head, amit megint csak egy ocsmány megoldással lehet átírni minden oldalon. Szóval one-page alkalmazásoknak tökéletes a React, de már komplexebbnek annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garis! Hisense 55E7Q 139CM Qled Smart 4K TV
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- UNIQUE SHELL ergonomikus, szövet irodai szék
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest