- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Gondolom a tanár elvárása volt, hogy feltétlenül a list itemekre hivatkozzatok (<li>), de egyébként igencsak kretén példa, mert itt bőven elég lenne a mainList azonosítóval rendelkező <ul> elemre beállítani a színt, és kész, ettől öröklődne a szín a gyerekelemekre is, nem kéne végigszaladgálni for ciklussal semmilyen listitem-tömbön minden alkalommal. A document.getElementById(...)-hívások eredményét is illik letárolni, amikor újból és újból hivatkozol ugyanarra az elemre, pont ugyanazok miatt, amit az előbb írtam.
Csak gyors átalakítással: https://jsfiddle.net/76218j80/2/
Szerk.: persze ez így egyébként még csúnya megoldás, mert néhány változó globális scope-ban elérhető, de most ilyen szempontokat elegánsan leszartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest