Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem azzal van a problémám, hogy sok adat megy, mert konkrétan csak egy szám megy át és jön vissza még egy szám válaszként.
Úgy néz ki, hogy egy játék lesz ahol a játékos1 koordinátáját (vagyis csak az y koordinátát) küldi el a szervernek, ezt a játékos1 id-ja mellett frissíti, és kikéri a játékos2 pillanatnyi koordinátáját amit visszaküld válaszként. Ezzel az a baj, hogy ezt igen sűrűn teszi, így vagy az lett volna, hogy még egy másik websocket üzemel a játékkal foglalkozó socket mellett ami a chat funkciót intézi, és nem akartam, hogy ez folyamatosan menjen, vagy az lett volna, hogy ebbe beleépítve megy a chat is meg a játék is egy socketen, de jobbnak láttam szétválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest