Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Na, megint elakadtam/unk.

ezek a sorok furcsák:
var Jelenlegifok = Weather.current_observation.temp_c;
var Jelenlegihofok = Jelenlegifok.split('.');Az az érdekes, hogy a fenti kódban az 1 sor lefut, mert ha berakom globalba, látom a változó értékét, de a 2. sor már nem fut le.
És az utána lévő többi dolog sem fut le vmiért. (Mintha a var Jelenlegifok = Weather.current_observation.temp_c; után nem is lenne semmi.A fentebb linkelt jsonban van az adat. (asszem ott pont nincs tizedesjegy, de amúgy így néz ki pl: 15.6 a temp_c) Általában mindig van tizedesjegy amúgy, legalábbis a teszt fájlomban van.
Ja és itt a mostani teljes kód.
Bármilyen ötletet/tippet szívesen fogadok!

P.s.
iztos van hiba a kódban, mert 1 tök amatőr vagyok 2 mobilról írtuk, ezért lehet benne elgépelés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

iztos van hiba a kódban, mert 1 tök amatőr vagyok 2 mobilról írtuk, ezért lehet benne elgépelés.