Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Node-on futó API-t szeretnék létrehozni. Ezzel nem is lenne probléma, ott akadok el, hogy authentikáció után nem tudom megtartani az usert. Van valami PHP Session szerű megoldás? Nem szeretnék cookieban jelszót tárolni, még enkriptálva sem.Olvastam szép megoldásokat, hogy a jelszó soha (authentikáció után) ne legyen elküldve, helyette egy publikus kulcs, értékként pedig valamilyen azonosító. Kliens oldalon az adatok halmazából (beleértve a jelszavat) checksumot készíteni, majd mindent (jelszó kivételével) elküldeni (post/get/etc). Szerver oldalon a fogadott adatokból és a tényleges jelszóból egy új checksum, ha a kettő egyezik, akkor mehet a response.
Ez szép, okos és praktikus, de még mindig nem tudom hogy tároljam kliens oldalon a jelszót úgy, hogy azt egy általános iskolás srác ne tudja kiszedni.Bármi útbaigazítást köszönök előre is (akár kulcsszó, cikk, prezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Digital Combat Simulator (DCS World)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest