- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha adhatok egy tanácsot, ne az újításokkal kezdj foglalkozni, hanem sajátítsd el rendesen a JavaScript-alapokat, aztán mélyítsd a tudást olyan feladatokkal, amikkel hétköznapi feladatokat oldasz meg. Ne olyan dolgok megértésével kísérletezz kapásból, amikhez az is szükséges, hogy értsd az alapokat ahhoz, hogy értékelni tudd és értsd is az újdonságokat. Ha a relatíve stabil alap megvan, utána mehet a többi.
Szerintem Jim-Y tudása már elég speckó dolgokra terjed ki, sokszor már nekem is totál ismeretlen és új, amikről beszél.
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.Jim-Y: remélem elpirultál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- BMW topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.