Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Wyll: Mi is ennek a számnak a címe?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha adhatok egy tanácsot, ne az újításokkal kezdj foglalkozni, hanem sajátítsd el rendesen a JavaScript-alapokat, aztán mélyítsd a tudást olyan feladatokkal, amikkel hétköznapi feladatokat oldasz meg. Ne olyan dolgok megértésével kísérletezz kapásból, amikhez az is szükséges, hogy értsd az alapokat ahhoz, hogy értékelni tudd és értsd is az újdonságokat. Ha a relatíve stabil alap megvan, utána mehet a többi.
Szerintem Jim-Y tudása már elég speckó dolgokra terjed ki, sokszor már nekem is totál ismeretlen és új, amikről beszél.
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.Jim-Y: remélem elpirultál.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.