- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha adhatok egy tanácsot, ne az újításokkal kezdj foglalkozni, hanem sajátítsd el rendesen a JavaScript-alapokat, aztán mélyítsd a tudást olyan feladatokkal, amikkel hétköznapi feladatokat oldasz meg. Ne olyan dolgok megértésével kísérletezz kapásból, amikhez az is szükséges, hogy értsd az alapokat ahhoz, hogy értékelni tudd és értsd is az újdonságokat. Ha a relatíve stabil alap megvan, utána mehet a többi.
Szerintem Jim-Y tudása már elég speckó dolgokra terjed ki, sokszor már nekem is totál ismeretlen és új, amikről beszél.
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.Jim-Y: remélem elpirultál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.