Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha adhatok egy tanácsot, ne az újításokkal kezdj foglalkozni, hanem sajátítsd el rendesen a JavaScript-alapokat, aztán mélyítsd a tudást olyan feladatokkal, amikkel hétköznapi feladatokat oldasz meg. Ne olyan dolgok megértésével kísérletezz kapásból, amikhez az is szükséges, hogy értsd az alapokat ahhoz, hogy értékelni tudd és értsd is az újdonságokat. Ha a relatíve stabil alap megvan, utána mehet a többi.
Szerintem Jim-Y tudása már elég speckó dolgokra terjed ki, sokszor már nekem is totál ismeretlen és új, amikről beszél.
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.Jim-Y: remélem elpirultál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Számítógép (Ryzen 5, RTX 3070, 16GB RAM)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.