- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Vállalati program csak IEn keresztül megy, ami engem bosszant, mert miért használjak 2 böngészőt, ha nem muszáj.
Lehetséges, hogy én átverjem az oldalt, hogy valójában nem FF-ot használok, hanem IE-t?
Van egy browser.js ami ezért felel, és abban van ez a rész ami felel érte (gondolom):var oBrowser=_browser;
MenuBar.prototype.change_state=function(obj,b_display)
{
var new_display_state;
if(b_display)
if(oBrowser.isIE)
new_display_state="block";
else
new_display_state="";
else
new_display_state="none";
obj.style.display=new_display_state;
}
function toolbar_action(t_id)
{Tudna esetleg valaki erre egy userscriptet írni FF-hez, ami elősegíti, hogy a new_display_state mindig "block" legyen?
Vagy nekem az is jó, ha esetleg megmondja valaki hogy tudom kinyerni, hogy milyen divet alakít át, mert akkor elég lenne egy display:block!important is. Viszont ez egy iframe, és FFben nem jelenik meg, IE-hez meg nem értek annyira, hogy hogy nyerjem ki melyik div-et érinti.
szerk.:
<body onunload="remove_menubar()" leftmargin="5" onload="isLoaded = true;">
Vagy ha ezt ki lehetne ütni valahogy, az is megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest