- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
A nálam tapasztaltabb JS-esekhez lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet (minél egyszerűbben) JS kódból elérni a localStorage-t saját Firefox Add-on-ban, azaz kiegészítőben, .xpi-ben? Egy HTML fájlból (amiben benne van a JS kód is), "sima" böngésző-ablakban megy a dolog, de ezt becsomagolva egy .xpi-be ez teljességgel nem működik (miközben a fájl amúgy működik).
Napok óta keresgélek a gugliban, persze sok "nyomra" bukkantam , néhány ötletet ki is próbáltam, de egyik sem működött nálam. Csinált már itt valaki ilyet?Amúgy semmi extra, csak azt szeretném ha 3-4 checkbox, illetve beállítás eltárolódna, és nem kellene ezeket minden induláskor újra beállítani. Nem szeretnék ezért adatbázist vagy konfigurációs fájlt használni, a localStorage nekem pont megfelelne, de azért meghallgatok minden véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest