- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Tudnátok linkelni valami jó kis JavaScript gyorstalpalót?
Nemsokára lesz egy versenyem, webprog kategóriában indultam, és kell html, css, php és javascript. Ezek közül mind megvan (nem egy profi szinten de megvan), kivéve a javascript. Egyszer elkezdtem nézni egy videósorozatot róla, de semmit nem értem, mivel csak az alap dolgokat magyarázta, változók, if - else, for, while, stb. de ezeket más nyelvekből már jóformán tudtam.
Valami olyanra gondoltam, ami a javascript tényleges, gyakorlati használatát tárgyalja. Például voltak ilyen feladatok: legyen az oldalnak egy fejléce, ami egy kép, és 10 másodpercenként váltakozik, vagy a háttér 5 másodpercenként, vagy ha két input mezőbe beírok két számot akkor azokat összeadja, ilyesmi.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest