Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Tudnátok linkelni valami jó kis JavaScript gyorstalpalót?
Nemsokára lesz egy versenyem, webprog kategóriában indultam, és kell html, css, php és javascript. Ezek közül mind megvan (nem egy profi szinten de megvan), kivéve a javascript. Egyszer elkezdtem nézni egy videósorozatot róla, de semmit nem értem, mivel csak az alap dolgokat magyarázta, változók, if - else, for, while, stb. de ezeket más nyelvekből már jóformán tudtam.
Valami olyanra gondoltam, ami a javascript tényleges, gyakorlati használatát tárgyalja. Például voltak ilyen feladatok: legyen az oldalnak egy fejléce, ami egy kép, és 10 másodpercenként váltakozik, vagy a háttér 5 másodpercenként, vagy ha két input mezőbe beírok két számot akkor azokat összeadja, ilyesmi.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest