Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dave-11
üzenetére
Esetleg innen összeszedheted az alapokat:
http://nagygusztav.hu/web-programozas
van benne külön JS-rész is.
Csak belepörgettem, az alapján az alapokhoz talán jó lehet. Csak az ilyen document.urlap.tipus[0].checked-jellegű kódokat ne jegyezd meg, és ne használd majd a későbbiekben.Amiket leírtál, azok egyébként lazán összeguglizhatók. Én speciel össze-vissza ugráltam a tanulásban, rendszertelenül kutakodtam mindenféle engem érdeklő probléma után, könyvtárból kivettem szakkönyveket, e-bookokat nézegettem, példakódokat bújtam Guglizás után, nálam nem volt különösebben rendszer a tanulásban, de aztán szép lassan kezdett összeállni a kép, bár így is nyilván van egy csomó minden, amiről még fogalmam sincs.
Mindenesetre webprogramozós versenyen bátorság elindulni JavaScript-tudás nélkül, mikor lesz? Mennyi időd van felkészülni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E5470 Ultrabook i5-6300U/16GB/256SSD/Win11Pro
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest