- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter #3115 üzenetére
Ja, hogy ezt értetted vászonnak; az én "grafikus" agyam a layer-t hamarabb felfogta volna.
A vicc, hogy a képek beillesztésének metódusában semmi változás nem következett be, csak valamiért a téma a JS-t hívja meg (és ezzel a Lightboxot), az meg meg akarja nyitni a saját layerében. Aztán persze rájön, hogy mégsem kéne, mert ez valójában egy link... és kakukk."De amikor linkelsz a Google Play oldalra, akkor ennek semmi köze nem kéne, hogy legyen egyáltalán a Lightboxhoz, Fancyboxhoz, Colorboxhoz vagy bármihez. "
Én ezt tudom, te is tudod, csak ezek szerint a skin készítői gondolták ezt másképpen.
Igazából pontosan nem tudom, és nem is értem a folyamatot magát, csak azt tudom, hogy nem csinálok semmit másképp mint eddig, mégis meghülyült az adott skinnel.
Mivel igazából sem időm, sem kedvem, de legfőképp tudásom nincs orvosolni a dolgot, így egyszerűbbnek látom, ha másik téma után nézek.BTW Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, aki ma errefelé jár!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest