- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Elég nagy problémám lenne, és bár mindent megpróbálok magam csinálni, most 10+ óra szenvedés után feladom, és kérdezek. Előre bocsájtom: nem értek a programozáshoz, CSS-hez még valamennyi csak csak ragadt rám, de most (szerintem) Lightbox, Java hibába ütköztem (ha hülyeséget mondok, nem kiröhögni
).
Adott ez a bejegyzés, hibajelenség: van két kép, amik linkelve vannak külső oldalra (Google+). Tehát ha rákattintunk, be kéne hoznia a linkelt oldalt. Ehelyett csak szépen tölt, tölt, és nem történik semmi...
Addig eljutottam, hogy valószínűleg a használt téma Lightbox megoldása a szar, mert ha felteszek egy másik Lightbox kezelőt (pl. a Fancybox2 nevűt), akkor a kép linkelés ok lesz - viszont a főoldalon lévő két slide kakil be (a címsorban az oldal link is kap egy # jelet, ha ez valakinek mond valamit a hibáról...[andro-id.info/#]).
Amit szeretnék: működjön a kép linkelés és a főoldali két slide is megfelelően - hogy ehhez a beépített Lightbox-ot javítjuk meg, vagy a Fancybox2-t csiszoljuk úgy, hogy ne szóljon bele a főoldali dolgokba, alapvetően mindegy.Hajnali ötig játszottam a dologgal, és persze most is pár órát, de mint írtam, nem értek hozzá, csak próbálok rájönni. Egy szint után viszont a próbálkozás és az autodidakta tanulás kevés, és most értem el ide.
Segítsetek nekem kérlek, mert baromi fontos lenne, sok kép van linkesítve (Android Play-re vezető linkek), és most egyik sem működik.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest