Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

Sziasztok!

Elég nagy problémám lenne, és bár mindent megpróbálok magam csinálni, most 10+ óra szenvedés után feladom, és kérdezek. Előre bocsájtom: nem értek a programozáshoz, CSS-hez még valamennyi csak csak ragadt rám, de most (szerintem) Lightbox, Java hibába ütköztem (ha hülyeséget mondok, nem kiröhögni :DDD ).

Adott ez a bejegyzés, hibajelenség: van két kép, amik linkelve vannak külső oldalra (Google+). Tehát ha rákattintunk, be kéne hoznia a linkelt oldalt. Ehelyett csak szépen tölt, tölt, és nem történik semmi...
    Addig eljutottam, hogy valószínűleg a használt téma Lightbox megoldása a szar, mert ha felteszek egy másik Lightbox kezelőt (pl. a Fancybox2 nevűt), akkor a kép linkelés ok lesz - viszont a főoldalon lévő két slide kakil be (a címsorban az oldal link is kap egy # jelet, ha ez valakinek mond valamit a hibáról...[andro-id.info/#]).
    Amit szeretnék: működjön a kép linkelés és a főoldali két slide is megfelelően - hogy ehhez a beépített Lightbox-ot javítjuk meg, vagy a Fancybox2-t csiszoljuk úgy, hogy ne szóljon bele a főoldali dolgokba, alapvetően mindegy.

Hajnali ötig játszottam a dologgal, és persze most is pár órát, de mint írtam, nem értek hozzá, csak próbálok rájönni. Egy szint után viszont a próbálkozás és az autodidakta tanulás kevés, és most értem el ide.

Segítsetek nekem kérlek, mert baromi fontos lenne, sok kép van linkesítve (Android Play-re vezető linkek), és most egyik sem működik. :O

Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák