- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, kipróbáltam, használtam a chrome.management API-t, és bár hozzá lehet nyúlni az extensionökhöz úgy, hogy ezen a kiegészítőn keresztül letiltod, de a default ikont sajnos nem lehet megváltoztatni.
Viszont egyébként tök jól ki lehet listázni az összes extensiont, applicationt is (ami a default új lapon látszik, ha jobbra lapoztok), keresgélni lehet köztük, stb., szóval ez egész hasznos.
A példaoldalon található App Launcher extensiont továbbfejlesztettem egy kicsit, és így különválasztva ki lehet listázni ezeket, meg lehet keresgélni, és ha az extensionre kattintasz, akkor feljön egy confirm ablak, hogy valóban le akarod-e tiltani az adott extensiont, ha leokézod, akkor le is tiltja. Így tehát a popup ablakban is meg lehet csinálni ezeket a műveleteket.
Ha gondoljátok, és érdekel Titeket ez az extension, akkor megosztom, szóljatok, ha kő'.
Egy szó, mint száz: sajnos a jogos gyanú beigazolódott, hogy extension ikonját megváltoztatni valóban csak egymásnak történő üzenetküldözgetésekkel lehet.

Gondolom így akarták elkerülni, hogy az extensionök túlságosan bele tudjanak kotorni egymás dolgaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco WS-X6816-10GE-V01 - Interface modul - switch
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest