Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
őstag
válasz
mind_against
üzenetére
Attól függ, mennyi pénzt akarsz rááldozni, és milyen gyorsan tudsz/akarsz haladni.
Az alapokat megtanulhatod Youtube-videókból is ingyen, de gyorsabb, ha egy oktató cég (pl. Codecool, Helixlab, BrainingHUB, GreenFox, ZeroToHero) tanfolyamai közül választasz. Itt viszont már feszítettebb a tempó, és nem mindegyiket lehet munka mellett bevállalni. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
mind_against
üzenetére
Én nem mondom magamat profi Java-snak, de eddig munkahelyen, ami feladatot rendesen körül tudtak írni és voltak is hozzá adatok, azt mind megoldottam.
Ha már van valamennyi alapod (tudsz bohóckodni listákkal, tömbökkel, stringekkel és az IO alrendszerből is láttál pár példát), keress egy olyan feladatot, ami érdekes is de nem túl nagyszabású és próbáld megcsinálni, menet közben úgy is egy halmot kell majd gugliznod, ki kell próbálnod különféle utakat és ragad az emberre. Szerintem annál nincs jobb, ha apróbb sikerélményei vannak az embernek és látja, hogy halad, még ha nem is alkot szép és biztonságos kódot (tudom, Java a többségét elintézi a dolgoknak, de nem is a memóriafoglalásra gondoltam, hanem pl egy olyan hálózatos alkalmazásra, ami otthon jól működik, de a neten kapásból szétkapnák)
Én akkor ugrottam szintet saját érzésre, mikor egy ismerősnek kezdtem maszekolni. Igaz végül nem lett belőle semmi, mert pénzügyi dolgon összevesztünk.
Volt nálam pár tanuló gyakorlaton, egyiküknek kiadtam (bár lényegében közösen csináltuk) egy duplikált fájlkereső alkalmazást. Nem nagy feladat, de újoncnak pl annál nagyobb móka.Egyébként mostanában a Udemy fizetős tananyagait ajánlják, ha mindenáron tananyagként szeretnéd tanulni, vagy kellenek az alapok.
Ja és minimális angol sem árt, de nem kell irodalmi szint. Szakszavak meg pár ige ismerete

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest