Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
bambano
üzenetére
"Fizetős lesz a java az Oracle-től": igen.
Nem.
Még úgy sem állja meg a mondat a helyét, hogy a frissítések lesznek fizetősek.
Azzal a kitétellel állja meg a helyét, hogy bizonyos főverziók frissítései és támogatása és bizonyos idő után.
Mondhatná azt is, hogy lófütyit nektek, EOL után nem csinálok frissítést, helyette megpróbál pénzt csinálni belőle. Tetszik nem tetszik, nekem ugyan nem tetszik, de maradjunk a tényeknél egy szakmai topikban, a riogatást, félinformációk terjesztését, térítést meg hagyjuk.szerk: itthagyom, de áthúzom, mert félrevezető. Tévedtem, az állítás a 10-es verzióig bezárólag állja meg a helyét, az Oracle JDK használata a 11-es verziótól kezdve valóban nem ingyenes "üzleti célú" felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest