Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
bambano
üzenetére
"Fizetős lesz a java az Oracle-től": igen.
Nem.
Még úgy sem állja meg a mondat a helyét, hogy a frissítések lesznek fizetősek.
Azzal a kitétellel állja meg a helyét, hogy bizonyos főverziók frissítései és támogatása és bizonyos idő után.
Mondhatná azt is, hogy lófütyit nektek, EOL után nem csinálok frissítést, helyette megpróbál pénzt csinálni belőle. Tetszik nem tetszik, nekem ugyan nem tetszik, de maradjunk a tényeknél egy szakmai topikban, a riogatást, félinformációk terjesztését, térítést meg hagyjuk.szerk: itthagyom, de áthúzom, mert félrevezető. Tévedtem, az állítás a 10-es verzióig bezárólag állja meg a helyét, az Oracle JDK használata a 11-es verziótól kezdve valóban nem ingyenes "üzleti célú" felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest