Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Hűha. Ott elakadnék, hogy hirtelen nem tudnám mik is azok a Fibonacci-számok.
Komolyan, ez a lényeg a programozásban? Értem én, hogy maga a rekurzió fontos dolog, magam is használom, ha a feladat megoldása megkívánja. Azt is értem, Fibonacci-számoknak nagy a jelentősége, de mégis miért kell eldugni az egészet, egy teljesen életidegen kierőszakolt feladat mögé eldugni - Magyarországon hány valós üzleti problémát oldottak meg a Fibonacci-számok segítségével? Tehát, rekurzióra is vannak egyéb és az üzleti világhoz közelebbi példák.
De lehet, én vagyok ilyen furcsa (?)
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)