Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem két főbb problémám van a Docker-el. A CoW az egyik, ami jó, mert 200 konténer esetén nem kell 200 image-t letölteni, de ezzel szemben a konténer tud írni a host file system-re. A másik a hálózat, nem teljesen szabályozom én, és telenyomja az iptables táblámat mindennel. Ezzel szemben LXC alatt igaz, hogy ezt nekem kell megcsináljam, de akkor is úgy szabályozom ahogy én akarom. Ezenkívül a loggolás se úgy van megoldva ahogy egy normális rendszernél ugyanis szó szerint csákánnyal kell ütni, hogy kihányja a logokat. Ami tetőzi, hogy az egymásközötti kommunikációt linkeléssel lehet a legegyszerűbben megoldani, ami amúgy megnyitja a teljes container-t a host fele is. Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Mondjuk amilyen ütemben nyomják ki az új verziókat ezek már lehet nem léteznek, viszont annyit változtak 3 év alatt, hogy mi ezért is nem ezt hanem LXC-re kezdtünk építkezni. Stabilabb alapot ad a rendszernek szerintem.Amúgy bocs azt hittem a kérdésed csak költői volt a zárójel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk amilyen ütemben nyomják ki az új verziókat ezek már lehet nem léteznek, viszont annyit változtak 3 év alatt, hogy mi ezért is nem ezt hanem LXC-re kezdtünk építkezni. Stabilabb alapot ad a rendszernek szerintem.