Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
> de ezzel szemben a konténer tud írni a host file system-re.
Hat, vagy nem ir sehova (total RO a teljes FS a konteneren belul), vagy adsz neki irhato mountot (ezt te szabalyozod), vagy szeparalt volume-ot adsz neki. Szoval nem, nem tud irni a hostra, ha te nem szeretned.
> A másik a hálózat, nem teljesen szabályozom én, és telenyomja az iptables táblámat mindennel.
--iptables=false... es kesz, innentol nem csinal semmit az iptables szabalyaiddal, ha nem akarod.
> Ezenkívül a loggolás se úgy van megoldva ahogy egy normális rendszernél ugyanis szó szerint csákánnyal kell ütni, hogy kihányja a logokat.
Nem ertem. X kulonbozo log target van, azt csinalsz vele, amit akarsz.
> Ami tetőzi, hogy az egymásközötti kommunikációt linkeléssel lehet a legegyszerűbben megoldani, ami amúgy megnyitja a teljes container-t a host fele is.
Ez nagyon reg lehetett, rendes networking van, a kontener pont azt latja, amit engedsz neki. Nalunk pl. a kontenerek nem latjak a hostot egyaltalan, nincs is nethozzaferesuk, pedig a hostnak van.
Persze az lxc is jo, de szerintem masra, mas kornyezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest