Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MÁV topic
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Aranylemezre került a Forza Horizon 6
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az a baj, hogy a csapatban mindenki "kezdő" java-s (cégen belül sincs más). Van egy egyetemi oktató, aki jól vágja az algoritmusokat, de a scrum, unit tesztelés, és minden ami a szoftver fejlesztéshez tartozó toolok (clean code, code review) irtózik. A többiek is más nyelvben van munkatapasztalatuk, de ha én nem nyomom meg, hogy na menjünk sprintet tervezni, akkor elülnek a gép előtt. Meg ha valami új dolog van, hogy JavaFX-ben hozzunk létre a GUI-t akkor mindenki mondja, hogy ő még sosem csinált, és nem vállalná be, akkor mivel én "bátor gyerek" vagyok, ezért megcsinálom én, én sem csináltam sosem, de van dokumentáció. Mindenki kezdő Java-ban (meg senki sem senior) így egy kicsit nehéz. Én meg nem félek a kihívástól de én is jeleztem már a vezetőség felé, hogy kell a senior, mert én ehhez még kevés vagyok, de nyitott. Tudom jól, hogy a jó "alapok" fontosak, de ha "magamra vagyok utalva" akkor nem sokat tehetek, a fórumon meg tőlem tapasztaltabbak vannak