Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Pont erről beszélek. Lexikális tudásuk van, a kézikönyveket, tankönyveket bevágták a belőlük készült kvízkérdéseket tudják, de értelmesen megírni egy kódot nem tudnak.
A lexikai tudást, a pontos szintaktika ismereterét bármikor kiegészíthetem a lokális help, kézikönyv vagy a gugli segítségével. Ha az adott ismeretere sokszor van szükségem, akkor a harmadik eset után már készség szinten tudni fogom. Amúgy meg nem érdekel, mert nincs rá szükségem. Az én fejem nem káptalan.A hiányzó gondolkodást viszont nem lehet beszerezni semmilyen forrásból sem.
Ez alapján egy interjún adjanak egy frappáns kis feladatot, amit előre okosan kitaláltak. Ne szopatóst, hanem egy ésszerűen 30 perc alatt megoldhatót. Ja, hogy ezt az interjúztatónak előre ki kéne találni, ahhoz meg neki is gondolkodni kellene... Így tényleg egyszerűbb egy Java alapú "Legyen ön is milliomosból" összeollózni 20 kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest