- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most nem vagyok otthon, de út közben nem hagy nyugodni a gondolat. Fut a webapp a gépen, és ha a host gép böngészőjéből nyitok meg egy oldalt, akkor szépen a frontendtől elmegy rest hívás a backendhez, meghívódik a controller megfelelő metódusa, és visszaadja amit várok. Viszont ha másik gépről/telefonról nyitom meg az oldalt böngészőben, a host ip címét beírva, akkor a frontend elküldi a rest hívást a backendnek, a dispatcher elkezdi feldolgozni, de nem jut el a request a controllerig. Elkezdtem, de nem volt időm végignézni mit csinál a dispatcher (doDispatch metódus) és min hasal el, mert indulnom kellett, de jó lenne tudni, hogy mégis mitől lehet ez. Van valami gyakori hiba amit elkövettem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest