Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Belepörgettem én is kíváncsiságból, mivel már sokszor előkerült itt is, de csak az első részbe.
Szerintem ez a "leegyszerűsített" magyar nyelvezet nem igazán segíti elő a későbbi továbbfejlődést. A magyar volta miatt is vannak benne olyan se füle, se farka meghatározások, kifejezések, amik szerintem csak félreviszik a dolgot a későbbiekben. Ha valaki komolyan java-t, programozást akar tanulni, megkerülhetetlen az angol nyelvű szakszöveg megértésének képessége, ezt el kell fogadni, és ne is legyen cél a megkerülése, mert később csak hátránya származik belőle.
Azt se mondanám rá, hogy biztos alapokat ezzel a könyvvel kell lerakni. Sok mindent próbál érinteni programozás témakörben, és még azon is túl, de éppen ezért sok mindent felületesen tárgyal csak, sem a JAVA rész nem erős benne, sem a bevezető részek. Nem helyettesít egy rendes bevinfót, egy rendes programozás alapozót, OOP alapozót.
Tele van olyan rövid, felsorolásszerű meghatározással, amik közül némelyik önmagában is meg tudna tölteni fejezeteket, és csak azért szerepel egy néhány soros meghatározás róla, hogy majd be lehessen vasalni.
Ez egy tankönyv, ez a legpozitívabb, amit el tudok mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest