Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Egy tankönyvet ritkán kell úgy olvasni, mint egy regényt. Ki lehet hagyni részeket, hiszen mindenkinek más szinten van a tudása és az is más, és más részekből tevődik össze.
Viszont, ha csak az elmúlt hónap ide beérkező kérdéseit elolvasod észre kell vedd mennyien, már a programozás alapjait sem értik, nem beszélve az Oop-ről. Nekik nagyon is kell ez a leegyszerüsített magyar nyelvezet, ami elmond mindent az elejéről.
Ez a könyv nem egy Java könyv, hanem egy programozás tankönyv a Javan keresztül. Ennek az elődja Turbo Pascal volt. No arra írhatnád, hogy elavult, bár abból is meg lehet tanulni programozni.
Az általad ajánlott könyv feltételezi az alap programozási dolgok ismeretét (cikkus, elágazás, stb, stb), ez nem. És még egy, az angolul van, ez meg magyar. Ettől függetlenűl jó könyv, magam is olvasgattam, anno.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest