Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan, milyen környezetben történik egy szoftverfejlesztő vállalatnál a szoftverfejlesztés? Főként bonyolult EE fejlesztésre gondolok ahol több programozó, designer, stb dolgozik ugyanazon projekten.
Gondolom többen vagytok akik ilyen vállalatnál dolgoztok. Biztosan van valami verziókezelő rendszer stb.
De mégis hogyan adják ki a feladatot, hogyan történik egy-egy verzió build, stb...
Ha egy projekten dolgozik 4-5 programozó, akkor ők hogyan tesztelik a saját maguk részét? Nemhiszem hogy ez csak a teljes projekt futtatásával lehetséges.Én egyelőre csak SE alkalmazásokat készítettem, de érdekel az EE világ nagyban is.
Írnátok erről pár gondolatot?
Azért írom ide mert kimondottan Java környezetben érdekel ez a téma. Nem tudom hogy általánosságban is ugyan azok a dolgok működnek-e, vagy van speckó Java módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android játékok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest