- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan, milyen környezetben történik egy szoftverfejlesztő vállalatnál a szoftverfejlesztés? Főként bonyolult EE fejlesztésre gondolok ahol több programozó, designer, stb dolgozik ugyanazon projekten.
Gondolom többen vagytok akik ilyen vállalatnál dolgoztok. Biztosan van valami verziókezelő rendszer stb.
De mégis hogyan adják ki a feladatot, hogyan történik egy-egy verzió build, stb...
Ha egy projekten dolgozik 4-5 programozó, akkor ők hogyan tesztelik a saját maguk részét? Nemhiszem hogy ez csak a teljes projekt futtatásával lehetséges.Én egyelőre csak SE alkalmazásokat készítettem, de érdekel az EE világ nagyban is.
Írnátok erről pár gondolatot?
Azért írom ide mert kimondottan Java környezetben érdekel ez a téma. Nem tudom hogy általánosságban is ugyan azok a dolgok működnek-e, vagy van speckó Java módszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged