- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Igen, Androidról beszélünk, nem véletlenül kell ez a szívás.
Amúgy: java-ban nincs függvény
Metódus van. De szerintem az adattag is c++ terminológia.
Erre inkább nem válaszolnék.
floatr: Igazából én mutatott példakódból indultam ki. Igen, valóban lehetne simán a példányban is. Szerintem itt a kódban az egyszerűség kedvéért osztályváltozó a cucc, így rövidebben le lehet írni.
A prefixes téma előjött, szerintem is hülyeség, erről már beszéltünk is hunfatal kollégával, de Android kódban illik.
(#5295) floatr: Ja én végeztem design pattern tárgyat, és elég sokat is olvasgattam ebben a témakörben, de igazából szerinte a singleton eléggé anti-pattern, kerülöm ahol lehet. Ezt a cuccot igazából nem gondoltam át, csak átvettem a példakódot.
Egyébként nem a static miatt van csak itt a lukra futás. Alapvetően a Singletonból nem is tudsz örökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged