Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azon az állásponton vagyok, hogy inkább használjunk általános libeket. Egyrészt nem kell újraírni a kódot, másrészt a lib készítői valszeg több mindenre gondoltak (hibák, lehetőségek stb.), mint mi valaha is tudunk, továbbá folyamatosan fejlesztik is ezeket. A mai hardverek mentén én nem látok problémát a teljesítmény terén, már Android-on is csomó reflective kód fut (sőt maga az egész framework reflectionnel megy), pedig csak buta HW van alatta desktophoz vagy serverhez képest. A méretet tekintve pedig pl. proguarddal a nem használt kódot könnyen ki lehet dobni a libekből.
A GSON-t egyébként pont Karma mutatta nekem anno, sztem szuper jó lib, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olyan gyönyörű megoldások vannak benne, amik sztem egy hétköznapi fejlesztőnek sosem jutnak eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Peugeot, Citroën topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Mini PC
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- XPS 7590 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest