- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azon az állásponton vagyok, hogy inkább használjunk általános libeket. Egyrészt nem kell újraírni a kódot, másrészt a lib készítői valszeg több mindenre gondoltak (hibák, lehetőségek stb.), mint mi valaha is tudunk, továbbá folyamatosan fejlesztik is ezeket. A mai hardverek mentén én nem látok problémát a teljesítmény terén, már Android-on is csomó reflective kód fut (sőt maga az egész framework reflectionnel megy), pedig csak buta HW van alatta desktophoz vagy serverhez képest. A méretet tekintve pedig pl. proguarddal a nem használt kódot könnyen ki lehet dobni a libekből.
A GSON-t egyébként pont Karma mutatta nekem anno, sztem szuper jó lib, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olyan gyönyörű megoldások vannak benne, amik sztem egy hétköznapi fejlesztőnek sosem jutnak eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gerner1
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest