Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azon az állásponton vagyok, hogy inkább használjunk általános libeket. Egyrészt nem kell újraírni a kódot, másrészt a lib készítői valszeg több mindenre gondoltak (hibák, lehetőségek stb.), mint mi valaha is tudunk, továbbá folyamatosan fejlesztik is ezeket. A mai hardverek mentén én nem látok problémát a teljesítmény terén, már Android-on is csomó reflective kód fut (sőt maga az egész framework reflectionnel megy), pedig csak buta HW van alatta desktophoz vagy serverhez képest. A méretet tekintve pedig pl. proguarddal a nem használt kódot könnyen ki lehet dobni a libekből.
A GSON-t egyébként pont Karma mutatta nekem anno, sztem szuper jó lib, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olyan gyönyörű megoldások vannak benne, amik sztem egy hétköznapi fejlesztőnek sosem jutnak eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi