- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Befotózott, gépelt jegyzet pixeleinek javításához kerestem programot, de semmi értelmeset nem találtam, úgyhogy megírom magamnak. Annyi lenne az egész, hogy ha sötét árnyalatú pixelt talál, azt frissíti feketére, ha világosabbat, azt fehérre (a későbbi nyomtatáshoz...). Színes képek vannak, infranview-val próbáltam fekete-fehérre alakítani, de botrányosan xar minőségben csinálta, volt, hogy a fél oldalt kiöntötte feketével, volt, hogy egész szavakat tüntetett el.
Java-ban milyen osztályt lehet ilyen pixel manipulációra használni? (még nem döntöttem miben írom, de ha nem muszáj nem csinálom assembly-ben
)
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest