- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nyomógombokra tettem képeket, így:
JButton button1;
//button 2,3....BufferedImage buttonIcon = ImageIO.read(new File("car.jpg"));
button1 = new JButton(new ImageIcon(buttonIcon));A probléma, hogy a képeknek csak egy részét teszi rá a nyomógombokra, (gondolom túl nagyok a képek). Ahogy átméretezem az ablakot, megnövelem, egyre nagyobb rész látszik a képekből. Én azt szeretném, hogy mindig látszódjon a teljes kép, és átméretezésnél legyenek nagyobbak. Hogy tudnám ezt megcsinálni?
A JFrame-en van két panel, a JFrame GridLayout-al van rendezve, a gombok az egyik panelen vannak, ezen belül szintén GridLayout-al.public class iconpanel extends JFrame{
JPanel row1 = new JPanel();
JPanel row2 = new JPanel();// panel a masodik sorhoz
JButton button1;
JButton button2;
JButton button3;
JButton button4;
public iconpanel() {
GridLayout layout = new GridLayout(2, 0);
setLayout(layout);
FlowLayout layoutl = new FlowLayout(FlowLayout.CENTER, 10, 10) ;
row1.setLayout(layoutl);
row1.add(foreignText);
add(row1);
GridLayout layout2 = new GridLayout(0,2);
row2.setLayout(layout2);
BufferedImage buttonIcon = ImageIO.read(new File("car.jpg"));
button1 = new JButton(new ImageIcon(buttonIcon));
row2.add(button1); -
törölt tag
Kipróbáltam a matlabost, ez elég sok fekete pöttyöt rakott a fehér részekre, de messze ez a legjobb kép amit eddig próbáltam.
Az androidos is ilyen, vagy a matlab verziót rontották el?
szerk: kézírással is kipróbáltam, ez baromi jó
még ha azok a fekete pöttyök is eltűnnének...
-
törölt tag
Sziasztok!
Befotózott, gépelt jegyzet pixeleinek javításához kerestem programot, de semmi értelmeset nem találtam, úgyhogy megírom magamnak. Annyi lenne az egész, hogy ha sötét árnyalatú pixelt talál, azt frissíti feketére, ha világosabbat, azt fehérre (a későbbi nyomtatáshoz...). Színes képek vannak, infranview-val próbáltam fekete-fehérre alakítani, de botrányosan xar minőségben csinálta, volt, hogy a fél oldalt kiöntötte feketével, volt, hogy egész szavakat tüntetett el.
Java-ban milyen osztályt lehet ilyen pixel manipulációra használni? (még nem döntöttem miben írom, de ha nem muszáj nem csinálom assembly-ben
)
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest