Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nyomógombokra tettem képeket, így:
JButton button1;
//button 2,3....BufferedImage buttonIcon = ImageIO.read(new File("car.jpg"));
button1 = new JButton(new ImageIcon(buttonIcon));A probléma, hogy a képeknek csak egy részét teszi rá a nyomógombokra, (gondolom túl nagyok a képek). Ahogy átméretezem az ablakot, megnövelem, egyre nagyobb rész látszik a képekből. Én azt szeretném, hogy mindig látszódjon a teljes kép, és átméretezésnél legyenek nagyobbak. Hogy tudnám ezt megcsinálni?

A JFrame-en van két panel, a JFrame GridLayout-al van rendezve, a gombok az egyik panelen vannak, ezen belül szintén GridLayout-al.public class iconpanel extends JFrame{
JPanel row1 = new JPanel();
JPanel row2 = new JPanel();// panel a masodik sorhoz
JButton button1;
JButton button2;
JButton button3;
JButton button4;
public iconpanel() {
GridLayout layout = new GridLayout(2, 0);
setLayout(layout);
FlowLayout layoutl = new FlowLayout(FlowLayout.CENTER, 10, 10) ;
row1.setLayout(layoutl);
row1.add(foreignText);
add(row1);
GridLayout layout2 = new GridLayout(0,2);
row2.setLayout(layout2);
BufferedImage buttonIcon = ImageIO.read(new File("car.jpg"));
button1 = new JButton(new ImageIcon(buttonIcon));
row2.add(button1); -
törölt tag
Kipróbáltam a matlabost, ez elég sok fekete pöttyöt rakott a fehér részekre, de messze ez a legjobb kép amit eddig próbáltam.
Az androidos is ilyen, vagy a matlab verziót rontották el?szerk: kézírással is kipróbáltam, ez baromi jó
még ha azok a fekete pöttyök is eltűnnének... -
törölt tag
Sziasztok!
Befotózott, gépelt jegyzet pixeleinek javításához kerestem programot, de semmi értelmeset nem találtam, úgyhogy megírom magamnak. Annyi lenne az egész, hogy ha sötét árnyalatú pixelt talál, azt frissíti feketére, ha világosabbat, azt fehérre (a későbbi nyomtatáshoz...). Színes képek vannak, infranview-val próbáltam fekete-fehérre alakítani, de botrányosan xar minőségben csinálta, volt, hogy a fél oldalt kiöntötte feketével, volt, hogy egész szavakat tüntetett el.
Java-ban milyen osztályt lehet ilyen pixel manipulációra használni? (még nem döntöttem miben írom, de ha nem muszáj nem csinálom assembly-ben
)
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az androidos is ilyen, vagy a matlab verziót rontották el?
még ha azok a fekete pöttyök is eltűnnének...
nem gondoltam hogy már ennyire körüljárt probléma (főleg a használható programok minőségéből...).