Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- potyautas: Aktiviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen-igen, az MVC arhcitecktúra, ezt így összemostam,
De köszönöm a DAL és a BLL réteg leírását! Esetleg erre van példa linked?Igen, és tervezési mintákra(design patternek) te melyiket javasolod? Példákkal.
2 dolog lenne,
Az egyik, nem más lenne, hogy folyamatosan kérdések lennének kiírva, Csak annyit, hogy 2-3 témára koncentrálodnának a kérdések (bár lehet ehhez felesleges)A másik, hogy diagramokkat jelenítenék meg. Lenne id, címe, stb. És egy dinamikusan adattag is lenne, az pedig az oszlopok (ez egy List lenne például, vagy egy 2 dimmenziós tömb), az egyik ilyen diagram objektumnak az oszloplistája, 4 oszlopot tartalmazna (értéket), a másik meg például 8-at.
De ezek folyamatosan is változnának, vagyis az oszlopokhoz tartozó érték (adatbázisból jönnének az értékek)
És egy ilyen 2 dimmenziós tömböt érdemes-e mással kiváltani? Például egy List, Treemap?
Mapekre gondoltam, mert lenne kulcs, és hozzátartozó érték. Csak ahogy írtam a mappek mérete mindig más-más lenne, mert diagram objektumonként változik (a válaszadási lehetőségek kiértékelése)Esetleg felhasználók kezeléséhez? Én mondjuk itt az abstract factoryra gondoltam, lenne az egyszerű user, moderátor és admin.
Elméletben tanultam a tervezési mintákról, csak szeretném gyakorlatban is alkalmazni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest