Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88
    addikt

Mivel lelkes amatör vagyok a témában ezért fordultam hozzátok.total commander-al töltöttem fel FTP kapcsolaton keresztül ,remélhetöleg a gyökér könyvtárba másoltam fel az egészet ,de ezt nem tudom ,hogyan tudnám megállapítani :S Mivel ha belépek adminként az ATW oldalára akkor nem kapok semilyen lehetőséget a fájlok megnézésére és ez által nem tudom ,hogy jó helyen van-e vagy sem. ../ azért van mert először csak hordozhatóra csináltam meg ,hogy pendriveon és cd-n meg másolgatással is használható legyen és utána jött az ötlet ,hogy jobb lenne megosztani a neten,úgy egyszerűbb na és végül is így bonyolodtam bele az egészbe. .. .

total commanderrel ha belépsz ftp-re, egyből a gyökér könyvtárad látod :) ha ott van az index.html, akkor a válasz: igen a gyökérben van. :) Ha nem ott van akkor nem ott van. :D Mert ugye a ../ az 1-gyel fentebbi szintre hivatkozik. De ha eleve a gyökérben van a html, nem tudsz hova feljebb hivatkozni. Szóval ezt a relatív címet úgy kéne odaírni hogy jó legyen. :D Szóval azt mondd meg hogy a gyökérben van-e a html, illetve a képek hol vannak?

Új hozzászólás Aktív témák