- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Egy geotiff domborzati térképből szöveges alapú domborzati térképre szeretnék egy konvertert csinálni.
A geotiff úgy néz ki, hogy egy 16bites grayscale kép (amit persze sima képként nehéz olvasni), mindegyik pixel színértéke egy magasság. Ennek olvasásával nincs is gond, szépen beolvastam az egészet egy float tömbbe, mivel hogy a kimenő adatnak is 32bites float formátumban kéne lennie. Na de a float osztálynak van egy olyan metódusa, hogy tohexstring, de ez valami ilyen formátumba alakítja, hogy 0x1.bp7 ugye a p7 azt jelenti hogy 7. hatvány. Na de nekem tiszta float32-es hexben kéne, tehát ilyen valami ilyesmi kinézetre(ez nem ugyan az a szám!): 4192C240F6A90A41, (ez egy fordított sorrendes float32, mert a cucc amihez kell érthetetlen módon így használja, de a fordítás az nem téma)
Ezt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest