- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Egy geotiff domborzati térképből szöveges alapú domborzati térképre szeretnék egy konvertert csinálni.
A geotiff úgy néz ki, hogy egy 16bites grayscale kép (amit persze sima képként nehéz olvasni), mindegyik pixel színértéke egy magasság. Ennek olvasásával nincs is gond, szépen beolvastam az egészet egy float tömbbe, mivel hogy a kimenő adatnak is 32bites float formátumban kéne lennie. Na de a float osztálynak van egy olyan metódusa, hogy tohexstring, de ez valami ilyen formátumba alakítja, hogy 0x1.bp7 ugye a p7 azt jelenti hogy 7. hatvány. Na de nekem tiszta float32-es hexben kéne, tehát ilyen valami ilyesmi kinézetre(ez nem ugyan az a szám!): 4192C240F6A90A41, (ez egy fordított sorrendes float32, mert a cucc amihez kell érthetetlen módon így használja, de a fordítás az nem téma)
Ezt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest