Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mellékelt txt részlet (recept) szerkezetet szeretném listába olvasni. (A receptek üres sor szeparáltak. Recipe osztály 1db arraylist példány változót tartalmaz.)
Pancake dough
60
milk
egg
flour
sugar
salt
butterMeatballs
20
ground meat
egg
breadcrumbsTofu rolls
30
tofu
rice
water
carrot
cucumber
avocado
wasabiA tervem: string listába (part) tettem a sorokat és file üres sor esetén ezt a listát odaadtam a recepies listának, ami az osztályt tárolja. A gondom, hogy a part.clear(); hívással az átadott referencia is megszűnik. Hogy lehetne ez jól megoldani?
public static ArrayList<Recipe> readRecordsFromFile(String fileName) {ArrayList<Recipe> listRecipes = new ArrayList<>();ArrayList<String> part = new ArrayList<>();try {Scanner file = new Scanner(Paths.get(fileName));while (file.hasNextLine()) {String[] str = file.nextLine().split(System.lineSeparator());if (str[0].equals("")) {listRecipes.add(new Recipe(part));part.clear();} else {part.add(str[0]);}}if (!part.isEmpty()) {listRecipes.add(new Recipe(part));}} catch (IOException ex) {Logger.getLogger(RecipeSearch.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);}return listRecipes;}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Próba
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest