- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Egy kis szakértést szeretnék kérni, mert nem tudom megfejteni miért nem akar a contains metodus nekem működni.
(book class a simple pojo)public static void main(String[] args) {Scanner scanner = new Scanner(System.in);ArrayList<Book> books = new ArrayList<>();while (true) {System.out.println("Name (empty will stop):");String name = scanner.nextLine();if (name.isEmpty()) {break;}System.out.println("Publication year:");int publicationYear = Integer.valueOf(scanner.nextLine());Book book = new Book(name, publicationYear);if (books.contains(book)) {System.out.println("The book is already on the list. Let's not add the same book again. \n Name (empty will stop):");} else {books.add(book);}System.out.println("Thank you! Books added: " + books.size());}for(Book b:books) {System.out.println(b.getName() + " " + b.getPublicationYear());}}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Warships
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mercedes topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(book class a simple pojo)