- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Hölgyek Urak!
Kutatgatok, hogy milyen irányba induljak el egy olyan mobileszközökre fejlesztett alkalmazás kivitelezésében, amely kereszt platform tekintetében is megfelelne. iOS és Android alkalmazás lenne egyben, legalább is ami a kódot illeti.
Kaptam ötletet is egy másik topikban, de szeretnék itt is érdeklődni, hogy van e esetleg javaslat java tekintetében. (egyébként a Flutter(Dart) vonal tűnik egyelőre jónak)
- Amit még korábban nem említettem meg, hogy nem csak mobil alkalmazást, de webes felületre is szükségem lesz, tehát ha esetleg van olyan megoldás, amelyet egyszerre mind három platformon reszponzív és kompatibilis módon megjelenhet, az lenne a legjobb. - utóbbi nem feltétel, de az adatbázisuk közös lenne.
Mi a véleményetek? Mit ajánlanátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged