- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Hölgyek Urak!
Kutatgatok, hogy milyen irányba induljak el egy olyan mobileszközökre fejlesztett alkalmazás kivitelezésében, amely kereszt platform tekintetében is megfelelne. iOS és Android alkalmazás lenne egyben, legalább is ami a kódot illeti.
Kaptam ötletet is egy másik topikban, de szeretnék itt is érdeklődni, hogy van e esetleg javaslat java tekintetében. (egyébként a Flutter(Dart) vonal tűnik egyelőre jónak)
- Amit még korábban nem említettem meg, hogy nem csak mobil alkalmazást, de webes felületre is szükségem lesz, tehát ha esetleg van olyan megoldás, amelyet egyszerre mind három platformon reszponzív és kompatibilis módon megjelenhet, az lenne a legjobb. - utóbbi nem feltétel, de az adatbázisuk közös lenne.
Mi a véleményetek? Mit ajánlanátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest