Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nektek köszönhetően sikerült túllendülnöm a problémán.
(#10653) Szmeby: az első karakter szortírozásnak az volt a célja, hogy ha bizonyos számokkal kezdődött a telefonszám, akkor a megfelelő osztályt kellett meghívnia, ahol kiszámolta az adott szolgáltató díjszabása szerinti összeget.
A System.exit()-et valóban nem szeretem használni, de if-else esetében hirtelen nem tudtam mást kitalálni, aztán inkább váltottam switchre, ahogy (#10654) axioma is javasolta.
Valóban nem tanultam még az exceptionről, de utánanéztem azóta.
A változók nevét azért írtam nagy kezdőbetűvel, mert a feladatban is így szerepelt, és a kiértékelő már ezért is pontlevonással büntet, ha nem minden ugyanúgy van, ahogy elvárják.
Végül pedig, a return phoneNumber-t tényleg elég volt egyszer kitennem, a legvégén, és sikerült működésre bírnom.(#10654) axioma: a konstruktorokkal igazad volt, elfeledkeztem róluk, utólag pótolva megoldódott a probléma.
Az öröklést már az elején beállítottam, azzal nem volt semmi gond, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.(#10655) sztanozs: Igen, a feladat meghatározása és kiértékelése elég szigorú, sajnos minden értéket ugyanúgy kellett felvennem, ahogy a meghatározásban szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest