Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nektek köszönhetően sikerült túllendülnöm a problémán.
(#10653) Szmeby: az első karakter szortírozásnak az volt a célja, hogy ha bizonyos számokkal kezdődött a telefonszám, akkor a megfelelő osztályt kellett meghívnia, ahol kiszámolta az adott szolgáltató díjszabása szerinti összeget.
A System.exit()-et valóban nem szeretem használni, de if-else esetében hirtelen nem tudtam mást kitalálni, aztán inkább váltottam switchre, ahogy (#10654) axioma is javasolta.
Valóban nem tanultam még az exceptionről, de utánanéztem azóta.
A változók nevét azért írtam nagy kezdőbetűvel, mert a feladatban is így szerepelt, és a kiértékelő már ezért is pontlevonással büntet, ha nem minden ugyanúgy van, ahogy elvárják.
Végül pedig, a return phoneNumber-t tényleg elég volt egyszer kitennem, a legvégén, és sikerült működésre bírnom.(#10654) axioma: a konstruktorokkal igazad volt, elfeledkeztem róluk, utólag pótolva megoldódott a probléma.
Az öröklést már az elején beállítottam, azzal nem volt semmi gond, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.(#10655) sztanozs: Igen, a feladat meghatározása és kiértékelése elég szigorú, sajnos minden értéket ugyanúgy kellett felvennem, ahogy a meghatározásban szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest