Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
disy68
üzenetére
Ezt a tiltósdi dolgot nem annyira vágom miért kell... Voltam már olyan projektben, ahol az 1.5-ös fícsöröket tiltották, mindenki menekült, semmi értelme nem volt. Lombokot szerintem alapvetően pár olyan dologra érdemes használni, ami fordításkor generál le bojlerplét kódot. Ezen az alapon semmilyen nem Java JVM nyelvet nem lenne szabad használni. Amúgy is kényszermegoldás volt, mert a JCP board impotens nyúlbéla volt hozzá, az Oracle meg pénzt akart belőle kifacsarni, nem fejleszteni.
Az XML vs Java configgal kapcsolatban az a problémám, hogy a konfiguráció karbantartásához/módosításához kódolás kell, CI pipeline. Szerintem a legszebben megfogalmazott Java config is nehezebben átlátható, mint akár az XML. Egyik megoldás sem jó tisztán, nekem leginkább az XML+annotáció az, ami leginkább kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Vírusirtó topic
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest