Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
disy68 #10504 üzenetére
Ezt a tiltósdi dolgot nem annyira vágom miért kell... Voltam már olyan projektben, ahol az 1.5-ös fícsöröket tiltották, mindenki menekült, semmi értelme nem volt. Lombokot szerintem alapvetően pár olyan dologra érdemes használni, ami fordításkor generál le bojlerplét kódot. Ezen az alapon semmilyen nem Java JVM nyelvet nem lenne szabad használni. Amúgy is kényszermegoldás volt, mert a JCP board impotens nyúlbéla volt hozzá, az Oracle meg pénzt akart belőle kifacsarni, nem fejleszteni.
Az XML vs Java configgal kapcsolatban az a problémám, hogy a konfiguráció karbantartásához/módosításához kódolás kell, CI pipeline. Szerintem a legszebben megfogalmazott Java config is nehezebben átlátható, mint akár az XML. Egyik megoldás sem jó tisztán, nekem leginkább az XML+annotáció az, ami leginkább kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő