- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JE60th
újonc
Sziasztok!
Egy Java-s céges internetes játék cheat-eléséhez szeretnék tanácsokat kapni.
A google Chrome Devtools funkciójával eddig arra jutottunk, hogy a request payloadban megtaláltuk a pontokat, amiket szeretnénk átírni magasabb értékre, viszont nem tudjuk kiküldeni az üzenetet újra, mert akkor "{"message":"Missing Authentication Token"}" üzetete kapunk. Igazából az is megfelelő lenne, ha nem tudjuk a JSON-ban lévő adatokat átírni, csak a jelenlegi üzetet újra ki tudnánk küldeni egymás után többször. A kérdésem, hogy hogyan lehetne az autetikációt megoldani, hogy újra tudjuk küldeni ezt az üzetet? Vagy ha azt nem lehet, akkor az eredeti autentikációt megtartva, hogyan lehetne változtatni az értéken amit kiküldünk?
(képek)
A válaszokat előre is köszönjük! Ahogy írtam ez egy céges 2 hónapig tartó játék, nem kereskedelmi, így ezzel a cheat-el nem okozunk kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest