- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JE60th
újonc
Sziasztok!
Egy Java-s céges internetes játék cheat-eléséhez szeretnék tanácsokat kapni.
A google Chrome Devtools funkciójával eddig arra jutottunk, hogy a request payloadban megtaláltuk a pontokat, amiket szeretnénk átírni magasabb értékre, viszont nem tudjuk kiküldeni az üzenetet újra, mert akkor "{"message":"Missing Authentication Token"}" üzetete kapunk. Igazából az is megfelelő lenne, ha nem tudjuk a JSON-ban lévő adatokat átírni, csak a jelenlegi üzetet újra ki tudnánk küldeni egymás után többször. A kérdésem, hogy hogyan lehetne az autetikációt megoldani, hogy újra tudjuk küldeni ezt az üzetet? Vagy ha azt nem lehet, akkor az eredeti autentikációt megtartva, hogyan lehetne változtatni az értéken amit kiküldünk?
(képek)
A válaszokat előre is köszönjük! Ahogy írtam ez egy céges 2 hónapig tartó játék, nem kereskedelmi, így ezzel a cheat-el nem okozunk kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robot fűnyírók
- OLED monitor topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest