Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #2932 üzenetére
mondjuk én még nem nagyon láttam olyat, hogy valakit nagyon megszivattak volna puskázásért. 1-2szer volt olyan, hogy 1-2kollegával közölték, hogy akkor mostazonnal adja be a dolgozatát (kb. 20 perce írtuk ) meg talán 1* volt hogy elzavartak pár embert vizsga közben (nemtom puskázásért vagy indexhiány miatt-e)
szóval erősen tanár/felügyelő függő szerintem, az első eset retorziója.
olyat, hogy valakit nagyon megszivattak volna puskázás miatt nem tudok. bár a SziaLaci állítólag azt mondta, hogy ha valakit elkap, hogy puskáz, abból nem lesz mérnök az adott évtizedben
általában, ha nem tök egyértelmű a szitu, először csak figyelmeztetnek (persze van, hoyg enm csinálsz semmit és akkor is) esetleg tímmunka gyanúja miatt elültetnek vagy szólnak, hogy ne forolódj (engem pl. most adatbiztonságon elültettek (pedig nem volt tímmunka, csak nézelődtem, hátha nyerek valmai ihletet ) ).
bsz1 vizsgán (aki nem tudja: szóbeli vizsga, i25 mérető terembe 20-30 vizsgázó, meg egy adag vizsgáztató. kihúzod a tételt (kidobod 20 oldalú "kockával"), leülsz kidolgozod. ha készvagy, szólsz és valaki levizsgáztat). naszóval kb. a 2. tételt mondom ki, amikoris a mögöttem levő vizsgáztató odajön és mondja annak aki vizsgáztat, hogy nem puskáztam-e? (persze jogosan volt gyanús a szitu: vigyorexnéni aki híresen szereti szopatni a népet és még 1 figura volt szabad vizsgáztató kb. 20 percen át. én meg nem akartam 50% eséllyel megrizikózni, hogy szivassanak), vizsgáztató átfutja a lapomat, közben én: nem puskáztam, nyugodtan kipakolom a zsebeimet vagy amit szeretnének (persze azért megijedtem rendesen). vizsgáztatóm közben végigfutja amiket írtam, ránéz a kartonomra: 1. zh 60p, második 70p (80 a max, a tipikus átlageredmény 32-40 közt volt átlag 1 pzh-val ) vizsgáztzató megszólal: 2 ilyen zh-val? nemhiszem... elmondtam a tételt kb. 1* kérdezett bele, a végén az ilyenkor szokásos: még 2 tételt elkérdezünk félig módszer helyett kérdezett 1 vagy 2 egyszerű cuccot és már írta is be az 5öst
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
sss
őstag
válasz FehérHolló #2932 üzenetére
Még jó, hogy mi tavaly ilyesmiről nem tudtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest